90 millió fülöpke országa

Élmények első kézből a fülöpökkel való találkozásról, helyi szokásokról, bennszülöttekről és a csodálatos Palawanról

Bejegyzések

2011.12.25. Jimbohumeister

majd és visszamenőleg

A "majd" egy nagyon praktikus szó. Rengeteg lehetőséget rejt magában. Mindig kéznél van, mindig használható, mindig van még egy a tarsolyban. Ennek is köszönhető, hogy két és fél hónapos fülöp-szigeteki tartózkodásom alatt még nem kezdtem el blogot írni. Minden napra volt egy "majd holnap". De itt az ideje, hogy nekilássak. Na nem mintha kifogytam volna a "majd"-okból de már bizseregnek az ujjbegyeim, hogy bemutassak 1-2 érdekességet, megosszam élményeim és képeket töltsek fel a fülöpkékről.

Szeretném felhívni a figyelmet egy másik szóra, ami szintén sok lehetőséget rejt magában, ez a "visszamenőleg". A visszamenőlegezés most úgyis divat otthon, nem csupán egy üres szó... Követve ezt a trendet, nem fogom kihagyni a blogról az elmúlt két és fél hónap történéseit, posztolom őket visszamenőleg.

Gondoltam, hogy már indulásnál teszek fel képeket meg valami izgi sztorit de majd inkább holnap. Nem lehet mindent egyszerre. Egy nagy volumenű blogot beindítani és rögtön elkápráztatni a közönséget pálmafás-homokostengerpartos vagy felhőkarcolós képekkel meg pikáns és érdekfeszítő sztorikkal.

 

4 komment


süti beállítások módosítása