90 millió fülöpke országa

Élmények első kézből a fülöpökkel való találkozásról, helyi szokásokról, bennszülöttekről és a csodálatos Palawanról

Bejegyzések

2012.07.31. Jimbohumeister

Ettől dobban a blogger szív

Itt ülök a manilai forgalomnak nevezett csendéletben és a gugli analyticset böngészem - az egy olyan cucc, amivel egy oldal látogatottságát lehet mérni. Mielőtt elmondanám, hogy mit látok egy szolgálati közleményt kanyarintok ide. Hétvégén rendezgettem a blogot, mert már nagyon loncsos volt. Ha jártatok azóta az oldalon gondolom észrevettétek, hogy a cikkeknek csak az eleje jelenik meg, így nem kaptok ínhüvely gyulladást mire végig görgettek az egérrel a főoldalon a lap aljára. Hovatovább még átláthatóbb is. Ezek után minden oldalon három cikk bevezetőjét fogjátok látni és ha kíváncsiak vagytok a folytatásra, a jelen esetben például arra, hogy mitől dobban a blogger szív, akkor a tovább gombra kell kattintanotok. Ujjakat készíteni mert jön...

Nos, túljutottunk a nehezén - nem is fájt annyira, ugye. Itt egy kép a fentebb említett manilai forgalom-csendéletről.

forgalom.jpg

De nem akarom, hogy elveszítsétek a fonalat, a kép csak pihenésnek volt, térjünk csak vissza a gugli analyticsra. Miről is árulkodik a gugli analytics? Az oldal látogatottságáról és egyéb érdekes dolgokról. Félnetek vagy megijednetek nem kell - de ha már választanotok kell akkor inkább féljetek mert azt mondják az a jobb - mert semmi személyes adatot nem mér, viszont a használatának köszönhetően tudom, hogy eddig közel 2900-an látogattátok meg az oldalamat, kicsit többször, mint 5700-szor. Had rázzak virtuálisan kezet mindenkivel, akár egyenként is mert így nem fárasztó és senkinek nem izzadt a tenyere.

Ennyi látogatással közel 500 órát töltöttetek el az oldalon, ami 12,5 munkahét! Számoljunk 3 hónappal. A hazai GDP-t nem fogja földhöz vágni - pláne, hogy mindezt a világ 62 országából tettétek, például Arubából (???) - de nekem jólesik.

Végezetül ejtsünk pár szót a keresőszavakról, ki hogyan csöppent az oldalamra. Azt kell mondjam nagyon kreatívak vagytok. Az egyik kedvencem a "pisilni kell" duett. Erre mit mondjak? Fiam! Ha olvasod ezt a bejegyzést azt tanácsolom, hogy legközelebb inkább menj ha kell és ne guglizgass, mert a tűzzel játszol. Egyébként kipróbáltam ezzel rátalálni az oldalamra, végiglapoztam 10 oldalnyi találatot de nekem nem dobta ki eredménynek. Nagyon ráérhetett valaki ha mégis megtalálta. Mondjuk annyi idő után már mindegy lehetett - egyébként a búváros élménybeszámolónál érintem a témát - http://90milliofulopke.blog.hu/2012/07/31/anilao_4_uj_buvar_szuletik.

Aztán volt olyan is, hogy "én egy rizsszem vagyok". Megnyugtatlak. Mi mind azok vagyunk! Sőt, porszemek a sivatagban. Nemár kisebbségi komplexusod legyen.

Jópáran találtak rá az oldalra böfögéses kereséssel "mindenki tud böfögni?".

Külön kategóriában indulhat a szerintem tudatmódosító szer alatt elkövetett keresés "szúnyog áthúzva képek" keresőszavakkal. Ezt egyedül szúnyogoknak belépni tilos táblaként tudom elképzelni...

Na ennyit az önreklámról. Szorítsunk a magyaroknak az olimpián! Hajrá magyarok, hajrá Magyarország!

komment


süti beállítások módosítása